Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Stand Up Comed Show @ Vrijplaats Leiden

Datum: donderdag 19 september
Aanvang: 21:00
Entree: zie onder tekst


 

Stap binnen in het sfeervolle cafe van de Vrijplaats Leiden en bezoek een hilarische comedyshow met diverse comedians. In een aangenaam tempo wisselen diverse gevatte stand up comedians elkaar af. In een sfeervolle en knusse cafesetting brengen zij scherpe oneliners, rake observaties, geestige bespiegelingen en doldraaiende redeneringen. De artiesten bespreken actuele thema’s en tendensen, of de meest opmerkelijke momenten uit hun leven. Ook onderwerpen zoals liefde en geluk komen aan bod. De ene comedian is fijnbesnaard en gevoelig, de ander weer direct en prikkelend. Een bont gezelschap van acts die dynamisch aan elkaar worden gepraat door een charmante host; de Master Of Ceremony.

 

De comedians verder uitgelicht:

 

Emiel van der Logtis de kersverse winnaar van de Comedy Slam 2013. De jury schreef: ‘Emiel heeft een goede uitstraling en podium-presence. Hij blinkt uit in spel en timing. Zijn onderwerpen bouwen zich uitstekend op en leiden allemaal tot de bedoelde climax..’ Kortom deze energieke Brabander gaat een lang gelukkig leven tegemoet vol lach en applaus. Laat je meenemen door zijn keigeestige anekdotes en hilarische imitaties!

 

Paul Schooldermanis een droogkloot pur sang. Zijn keiharde leven als Meester Paul heeft hem gemaakt tot wat hij nu is; een sarcast met een scherp oog voor de ironie van het leven. Vaak is hij ongenadig in zijn oordeel, maar hij spaart zich zelf ook niet. Laat je overvallen en verrassen door de geestige oneliners van Paul Schoolderman.

 

Tim Ward is een top-professional uit de V.S. Een energiek podiumdier dat de zaal kneed en met zijn enthousiasme in zijn greep neemt. Zijn grappen zijn toegankelijk, herkenbaar, meeslepend en verrassend. Tim zal met een extra lange act de avond meesterlijk afsluiten.
Hij is het type entertainer dat meteen door zijn toeschouwers in de armen wordt gesloten. Daarom is afscheid van hem nemen na afloop ook zo moeilijk. De meeste bezoekers zouden het liefst nog met hem op vakantie willen..

De avond wordt prikkelend aan elkaar gebabbeld door de interactieve topperChris van der Ende, die de vorige Comedy Night de avond zo hilarisch afsloot!act

 

Entree:
Aan de deur 10 euro
Vrijwilligers 6 euro (bij Arend)
Voorverkoop bij Meneer Jansen (Nieuwe rijn) 8 euro

 

 

 


Reacties zijn gesloten.