Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Vide vordert

Een maand geleden deelden we al de spectaculaire beelden (met slijpspetters) van de start van de bouw van de vide. De afgelopen weken is lekker gestaag doorgebouwd en wordt steeds beter zichtbaar hoe geweldig je straks naar buiten kunt staren, zittend achter een bord hete soep…

De stalen constructie is vakkundig aan elkaar gelast en vervolgens in de industrieel-rooie menie gezet. Daarnaast is een groot deel van de dwarsbalken op maat gezaagd en in passende tint gebeitst.

En uiteraard is er ook allerlei onzichtbaar werk verricht, zoals het verleggen van waterleidingen, het aanbrengen van een extra laag isolatie in het theater, het omleggen van internetverbindingen etc.

Zin om met dit geweldige klusweer ook een handje te helpen? Meld je aan via vrijwilliger@vrijplaatsleiden.nl

Reacties zijn gesloten.