Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Nieuwe bouwvorderingen: vide, zaaldeur en toiletten

Nieuwe maand, nieuwe update van de bouw… En er is weer het nodige werk verricht: het meest zichtbaar is toch wel de vide, die met de dag mooier wordt. De afgelopen weken zijn aan drie zijden dikke vloerplaten geplaatst waardoor een groot deel van de vide al begaanbaar is. 

Behalve de vide is de (ontzettend zware want geïsoleerde) deur in de hoek van de zaal geplaatst, zijn de eerste onderdelen voorbereid voor het scharnierwerk van die deur en zijn de kozijnen van de entreepui verder in de verf gezet.

En, last but not least, zijn de superkleurrijke toiletten voorzien van scheidingswanden in bijpassend rood.

Zin om met dit geweldige klusweer ook een handje te helpen? Meld je aan via vrijwilliger@vrijplaatsleiden.nl

Reacties zijn gesloten.