Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

#OpDeTribune + Slomomarathon + Huiskamerfestival

Twee weken geleden alweer was het startschot van de #OpDeTribune crowdfunding campagne. Sindsdien is het hard gegaan. De teller staat bij het schrijven van deze update op meer dan 60% van het benodigde bedrag. Kortom: een goed begin, maar ook nog genoeg gelegenheid om (vrienden en kennissen over te halen) een bijdrage te doen aan de bouw van de tribune. En daarmee het theater en de Vrijplaats.

Gelukkig zijn daartoe de komende weken de nodige gelegenheden. Zondag 28 januari is er om 12 uur een slow motion marathon. Acteurs/theatermakers/dansers zullen zo langzaam mogelijk van start naar finish gaan ‘rennen’. Daarnaast wordt in het weekend van 10 en 11 februari, bij het huidige gebrek aan een tribune in de Vrijplaats, het theater verplaatst naar de buurt. Tijdens het SIT-IN Huiskamer Theaterfestival op de Middelstegracht in Leiden kun je in vijfhuiskamers van onze buren genieten van eigenzinnig, nieuw en mooi theater. En de opbrengst van je toegangskaartje gaat direct naar de crowdfunding voor de tribune.

Wat wil je nog meer? Check hier de line-up en een toelichting op het programma of reserveer direct op de crowdfunding pagina een kaartje.

Reacties zijn gesloten.