Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Tweede ronde, tweede kans: #OpDeTribune crowdfunding

Na de succesvolle Hart voor de Zaal crowdfunding campagne heb je vanaf deze week een tweede kans. Welk heugelijk feit doet zich namelijk voor? Vrijplaats-initiatief theater De Generator is gestart met haar crowdfunding #OpDeTribune!

De Generator bouwt (met een tweede klusploeg) een theaterzaal voor maatschappelijk geëngageerd theater. In die zaal hoort natuurlijk een tribune voor jou, het publiek. Help de Generator (en daarmee natuurlijk ook de Vrijplaats) met jouw donatie zodat we deze tribune kunnen realiseren.

THEATER DE GENERATOR?

Theater en Productiehuis De Generator is één van de zes initiatieven die de Vrijplaats rijk is. De Generator is een nieuw Leids theaterpodium voor theater vanuit een noodzaak. Geëngageerd, vernieuwend, divers, grensoverschrijdend, verbindend, radicaal, menselijk en eigenwijs theater.

“Wij programmeren voorstellingen uit heel het land. Tegelijkertijd zijn we een productiehuis waar theater wordt gemaakt met een nieuwe blik op de wereld. Bij ons vind je makers en kunstenaars met visie, die maatschappelijke kwesties aan de orde stellen via theater en performancekunst.

Het publiek is bij ons een sleutelfiguur. Bij ons kijkt het publiek niet enkel als observator naar theater, maar wordt gestimuleerd om een actieve positie in te nemen. Dat publiek moet alleen wel ergens op kunnen zitten!”

Reacties zijn gesloten.