Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

ipsYlon -2015 Summer Edition-

Datum: zaterdag 29 augustus
Aanvang: 16:00
Entree: DONATION


ipsYlon XVIZaterdag 29 augustus zal ipsYlon weer in de Vrijplaats neerstrijken voor wat al weer de 16e editie van dit interactieve gratis festival wordt!
Natuurlijk is ipsYlon ook deze keer weer een combinatie van een open podium, een jamsessie én acts die van te voren gevraagd zijn om op te komen treden. En zoals altijd zorgen wij er voor dat je weer naar hartenlust kunt schilderen, schrijven en tekenen. Ook voor eten wordt gezorgd, de Vrijplaats heeft nl iedere zaterdag een veganistisch eetcafé met 3 gangen voor maar 5 euro.

 

Net als bij alle voorgaande zomeredities staat ook nu akoestische muziek weer centraal. Dit betekend dat er deze keer tussen 16.00 en 20.00 akoestisch gejammed kan worden in de “tuin” van de Vrijplaats (omdat deze midden in een woonwijk ligt kan er bij deze jam alleen kleine percussie gebruikt worden, grote trommels zijn helaas te luid).


Ná 20.00 moeten de instrumenten weer opgeborgen worden (tenzij acts het publiek uitnodigen om mee te spelen). Tijdens het avond programma is er nog meer ruimte voor dichters comedians en musici om ons open podium te betreden en zullen er nog diverse acts en DJ’s optreden!

 

Op deze ipsYlon zullen oa het Leidse folkrock kwartet The Backalleys, de Engelse singer-songwriter Mudhorse, de Nederhopppers van Soulskool, visual artist Lamy Lame, jazzy soundscape artiest Beggar Brahim (die vorige editie al aanwezig was als een van de ipsYlon Horns) en DJ Foxy Roxy optreden 🙂

 

meer info volgt


Reacties zijn gesloten.