Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

SIT-IN Huiskamer Theaterfestival

Datum: zaterdag 10 februari
Aanvang: 19:45
Entree: 15 euro


Huiskamer Theaterfestival op de Middelstegracht in Leiden.
Een weekend vol eigenzinnig, nieuw en mooi theater in vijf huiskamers bij onze buren.

SIT-IN

Ga direct naar VoorDeKunst.nl, doneer en selecteer het SIT-IN-kaartje als tegenprestatie.

 

Theater en Productiehuis De Generator is een nieuw Leids theaterpodium en productiehuis voor theater vanuit een noodzaak. De Generator staat voor geëngageerd, vernieuwend, divers, grensoverschrijdend, verbindend, radicaal, menselijk en eigenwijs theater.

 

Het podium én de tribune worden as we speak met eigen handen gebouwd in de bovenzaal van de Vrijplaats aan de Middelstegracht in Leiden. In de tussentijd kun je tijdens het SIT-IN festival bij de buren zitten!

 

Met een kaartje voor het festival doneer je automatisch voor jóuw eigen zitplek in de toekomstige Generator, tijdens de crowdfunding campagne #OpDeTribune die tot 18 februari loopt.

Line-up

Singer-songwriter en performance artist Anthony Hüseyin speelt duistere melancholische electro-pop muziek gemixt met tedere jazz-vocals van zijn album The Lucky One, op gitaar Jun Hyung An.

 

Gewoon Laurens is een onderzoeksperformance waarin regisseur Dominique Coppenrath samen met performer Laurens Vos het mens-zijn verkent; hoe bewegen we ons voort in de wereld waarin we leven?

 

In Halfweg vertelt actrice Dichi Wit op muzikale wijze over haar zoektocht naar identiteit aan de hand van het levensverhaal van haar Surinaamse grootvader.

 

Geïnspireerd door onder andere David Bowie spelen Dalith Tempert & Julius Rense We promise it won´t be boring, een voorstelling waarin je wordt meegenomen in een wereld waarvan je nog niet wist dat ie bestond.

 

Susu Amina draagt voor uit haar bundel re:fugees dat uitgegeven wordt onder het initiatief Concrete Blossom, als reactie op het vluchtelingendebat. Amina geeft leven aan haar spoken word teksten en maakt mensen bekend met de ander.

 

Een route bevat drie van de bovenstaande acts. Wil je verzekerd zijn van een specifiek optreden, wees op tijd bij de voorverzamelplek.

Wanneer

Zaterdag 10 februari, 19:45 uur.
Zondag 11 februari, 14:45 uur.

Voorverzamelplek

Middelstegracht 36, Leiden. De voorverzamelplek gaat een kwartier voor de start van de route open. Je krijgt glühwein of vega-chocomel als welkomsdrankje.

Kaartverkoop

Kaartjes verkopen we via onze crowdfunding campagne #OpDeTribune. Ga naar VoorDeKunst.nl, doneer en selecteer het SIT-IN-kaartje als tegenprestatie. Print de bevestigingsmail uit en neem mee!


Reacties zijn gesloten.