Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Typhoon | Stukafest Leiden

Datum: donderdag 27 februari
Aanvang: 20:00
Entree:


 Typhoon

Teksten die alle clichés omzeilen, eerlijk en oprecht. Dat is de succesformule van Typhoon. Hiphop met heel veel muzikaliteit. Gevolg: uitverkochte zalen, muziekprijzen en platgespeelde festivals als Oerol, North Sea Jazz en Noorderslag. Ook tijdens zijn optreden op 25 januari in de Stadsgehoorzaal Leiden ging het dak eraf! Hoe hard iedereen danste en meezong, zo stil kreeg Typhoon het publiek met zijn Spoken Word. Meer zien van zijn Spoken Word? Kom op donderdag 27 februari naar de Vrijplaats tijdens Stukafest Leiden.

Bij het Studentenkamerfestival Stukafest worden studentkamers in de binnenstad van Leiden omgetoverd tot minitheaters. Vernieuwend dit jaar is dat ook Vrijplaats Leiden op de kaart is gezet. Klopt, dit is geen studentenkamer maar deze speciale Stukafest-locatie biedt wel een goede sfeer voor een mooi huiskamerconcert!

Hoe werkt het?

Naast Typhoon, kan je nog veel meer artiesten zien op donderdag 27 februari (bv. Leids Cabaret Festival, Marike Jager, Ronald Snijders en nog veel meer!) Stel je eigen programma samen met jouw drie favorieten acts en fiets van kamer naar kamer. Na de laatste ronde gaan zowel publiek als artiesten los op het legendarische StukaFeest in Scheltema.

Tussen de rondes door is er steeds een half uur pauze, zodat je niet als een gek naar de volgende kamer hoeft te sjezen. De kamers zijn makkelijk per fiets of lopend te bereiken.

….een zelf samengesteld avondje cultuur.

Vooraf aan het festival kies jezelf je drie favoriete acts. Elke artiest treedt drie keer op, maar de act kan snel uitverkocht raken. Als een van jouw gekozen optredens al is uitverkocht, kun je een andere ronde kiezen of naar een ander optreden gaan. Er is altijd keuze genoeg en juist de onbekende acts blijken vaak onverwachte hoogtepunten te zijn. Je kunt dus drie verschillende artiesten zien, maar je kunt ook alleen naar het fantastische optreden van Typhoon in de Vrijplaats.

Kies jouw voorkeursronde in de Vrijplaats voor maar €4,50*:
Ronde 1: 20.00 – 20.30
Ronde 2: 21.00 – 23.30
Ronde 3: 22.00 – 22.30

Wil je dit bijzondere festival niet missen? Haal dan nu je kaarten bij Velvet!

Voor meer info en voor de hele programmering, zie: http://www.stukafest.nl/leiden/

* Kaarten zijn niet te koop aan de deur!

Stukafest


Reacties zijn gesloten.