Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Muziektheatervoorstelling “LIMBO Revisited” door VerwendNest

Datum: woensdag 30 april
Aanvang: 00:00
Entree: 12,50 euro


limbo revisited

Twee jonge vrouwen scheuren in een rental car door Death Valley, op weg naar Las Vegas. Ze verveelden zich dood in Holland en zoeken elders hun heil. Op weg naar elders komen ze nergens. De rental weigert dienst. Ze hebben pech. De verschroeiende zon doet de horizon trillen. Woestijn. Niemandsland. Ze zullen moeten wachten op een behulpzame voorbijganger. Een cowboy met gitaar scharrelt rond maar Charlotte en Lisa zien hem niet. Waarom niet?

 

Achtergrond
De film Thelma & Louise uit 1991 is voor Limbo een inspiratiebron. De twee hoofdpersonen kiezen ervoor om los te breken uit een vastgelegd stramien en komen terecht in een ruige woestijn van nieuwe mogelijkheden.

Met Limbo scheppen zij de Thelma en Louise van deze tijd en kiezen ze evengoed voor het achterlaten van hun wegen. De voorstelling toont een prachtige, maar tragische uiteenzetting van hoe het zou zijn, als bekende wetten en regels verloren gaan.

 

VerwendNest
Limbo staat onder regie van Jan Hulst. Paul Koek is de muzikale coach. Camilla Meurer (bekend van haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden) en Linde van den Heuvel (bekend van haar hoofdrol in Soldaat van Oranje) zullen de hoofdrollen vertolken.

 

Voorstelling LIMBO revisited:

30 april:    try-out    20.00 uur
1 mei:    première    20.00 uur
2 mei:    avondvoorstelling    20.00 uur
3 mei:    avondvoorstelling    20.00 uur
4 mei:    matinee    14.00 uur

prijzen:
try-out: €7,50
voorstellingen: €12,50
CJP-pas/ Studentenpas: €10,-

geen pin aanwezig
reserveer hier: reserveren@verwendnest.com


Reacties zijn gesloten.