Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Vrijplaats Crowdfundactie “Hart Voor De Zaal” kick off

Datum: woensdag 19 oktober
Aanvang: 20:00
Entree: Donatie


crowdfund-kick-off

Vrijplaats Leiden is een samenwerkingsverband van diverse culturele en sociaal-maatschappelijke organisaties: de Weggeefwinkel, Doorbraak, de Fabel van de Illegaal, Hotel Suburbia, Theater en productiehuis De Generator én het podium & (eet)café. Je kan hier momenteel al wekelijks van optredens en veganistische lekkernijen genieten.

 

 

Dit jaar willen wij ook een geluidsisolerende concertzaal bouwen waar we een podium kunnen bieden aan onafhankelijke en upcoming acts, plus bands en dj’s zoals je die voorheen in de bAr&bOOs en SUB071 tegenkwam. Daarom starten wij woensdag 19 okotber een crowdfundactie via Voordekunst en vragen we jou aan deze crowdfundactie bij te dragen!

 

 

Op deze kick off avond zullen wij het promotiefilmpje dat wij voor deze campagne gemaakt hebben voor het eerst vertonen en zijn we aanwezig om jou te vertellen over alle plannen die we in de toekomst hebben voor de Vrijplaats in zijn geheel en deze initeme zaal in het bijzonder. Natuurlijk kan je al jouw vragen en dontaties deze avond al bij ons kwijt 😉


Reacties zijn gesloten.