Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Feestelijke nieuwjaarsborrel: 09/01/2014

538987_415977361831143_1757868617_nVrijplaats Leiden is alweer ruim een jaar actief! De afgelopen maanden heeft een geweldig aantal bezoekers zich kunnen verbinden met, vergapen aan en verwonderen over een brede programmering met een keur aan sociaal-culturele activiteiten. In ons plantaardige eetcafé is wekelijks een (h)eerlijke maaltijd te genieten en in onze ontmoetingsruimte, het Stookhuis, is de bar ieder weekend open…

We kunnen terugkijken op vele memorabele momenten: het creatieve festival ipsYlon en de reünie van KWJ, het Fair Food Feast, waarin de herkomst en de aard van ons dagelijks voedsel centraal werd gesteld, de Kunstroute met geweldige optredens en de Open Monumenten Dagen, voor welke gelegenheid een expositie over het verleden van de voormalige conservenfabriek was ingericht. Ook hebben diverse organisaties uit de buurt onlangs een bijeenkomst gehouden in de Vrijplaats.

Daarnaast werkt er dagelijks een team van handige vrijwilligers aan de renovatie van het monumentale pand en achter de schermen wordt door verschillende werkgroepen vergaderd, georganiseerd en gecommuniceerd om, langzaam maar zeker, een bruisende nieuwe Vrijplaats op te bouwen.

Tijd voor een feestje!

Om het afgelopen Vrijplaatsjaar te vieren, met de vele mooie momenten en samenwerkingen, willen wij je uitnodigen voor een feestelijke nieuwjaarsborrel. Deze zal plaatsvinden op donderdag 9 januari 2014, van 20.00 uur tot 01.00 uur, in de Vrijplaats.

Samen met jou blikken we graag terug op bereikte doelen, overwonnen tegenslagen en wat al niet meer. Tevens zullen wij een verfrissende vooruitblik op het nieuwe jaar bieden. Toost dus gezellig met ons mee! En neem gerust de tijd om het gebouw goed te bekijken en elkaar te ontmoeten.

Wij vinden de sfeer in de buurt heel prettig en zijn blij dat we op goede voet staan met de buurtbewoners, bij wie we ons welkom voelen. We hebben de indruk dat de buurt, en de stad, met de Vrijplaats een ontmoetingsplek rijker is: een vrije ruimte waar mensen, interesses en ideeën elkaar ontmoeten. Wij hopen deze prettige sfeer in het nieuwe jaar voort te zetten en te versterken en wensen u een gelukkig 2014!

Graag tot onze nieuwjaarsborrel,

De medewerkers van de Vrijplaats

Reacties zijn gesloten.