Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Even voorstellen… Anika, Leendert, Renée en Lucia

De afgelopen weken is door het klusteam van de Vrijplaats hard gewerkt aan de laatste puntjes op de i van de werkruimten op de eerste en tweede verdieping. En met reden: we kunnen jullie namelijk melden dat de Vrijplaats niet één maar twee huurders(groepen) rijker is!

Met ingang van deze week zal de ruimte op de eerste verdieping, boven de Weggeefwinkel en onder het kantoor van Doorbraak, als atelier in gebruik genomen gaan worden door Lucia Rafanelli. Lucia is een uit Toscane afkomstige kunstschilder en illustrator. Lees hier meer over haar werk…

Daarnaast zal in de loop van de maand het kantoor op de tweede verdieping als co-werkplek in gebruik worden genomen door drie freelancers: Anika van de Wijngaard, Leendert Beekman en Renée Schmidt. Ze stellen zich hier aan je voor…

De Vrijplaats bestaat nu uit maar liefst zes groepen die ieder, zodra gereed, een ruimte gaan huren in het fabriekspand. Daarbij worden drie verschillende tarieven gehanteerd, waarbij groepen met minder middelen, een lagere huur zullen betalen. De twee nieuwe huurders(groepen) betalen het ‘hoge’ tarief.

Kortom, we hebben er niet alleen leuke, nieuwe mensen bij in de Vrijplaats, ook de renovatie en de andere initiatieven in de Vrijplaats worden op deze manier gesteund!

Reacties zijn gesloten.