Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Deze zomer: aangepast programma en klussen aan de zaal

Vanaf 8 juli zal de zaal op vrijdag gesloten zijn en beginnen we op zaterdagen pas om 21:00 uur met het avondprogramma. Vanaf 25 augustus zijn de vrijdagprogrammering en ‘t eetcafé weer terug!

Vorige maand meldden we jullie dat de bouw van de zaal als een speer van start was gegaan. En daar was geen woord aan gelogen. Een maand later zijn we verheugd te vertellen dat de bouwploeg na de snelle start ‘gewoon’ op hetzelfde tempo heeft doorgebouwd aan de zaal: niet alleen de contouren van de zaal zijn zichtbaar, maar vrijwel de gehele buitenste box staat!

En alsof dat niet genoeg wordt er tegelijkertijd een daglichtzaal, een gemeenschappelijke ruimte en een nieuwe entree gerealiseerd. Benieuwd naar de resultaten: bekijk hier het uitgebreide beeldverslag.

Om onze vrijwilligers even op adem te laten komen én om gedurende de zomer gewoon keihard door te klussen aan de zaal heeft de Vrijplaats gedurende de zomer een aangepaste programmering.

Vanaf 8 juli zal de zaal op vrijdag gesloten zijn en beginnen we op zaterdagen pas om 21:00 uur met het avondprogramma. Vanaf 25 augustus zijn de vrijdagprogrammering en ’t eetcafé weer terug!

Wil je de laatste resultaten van dichtbij zien? Kom dan klussen… Sinds kort wordt er ook op zaterdag geklust. Ben je handig en bovenal gemotiveerd en wil je tijdens de vakantie, op zaterdag of gewoon door de week meehelpen met het bouwen van de zaal? Laat het ons weten door een mail te sturen naar vrijwilliger@vrijplaatsleiden.nl

 

Reacties zijn gesloten.