Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Aan alles komt een eind… zeker met jouw hulp!

Terwijl de officieel eerste zomerse dag van augustus in de Bilt staat genoteerd, is helaas ook het einde van de zomervakantie in zicht… Gelukkig heeft dat één groot voordeel: met ingang van deze week heeft de Vrijplaats weer een reguliere programmering. Dat betekent dat je het weekend weer goed kunt beginnen met optredens op de vrijdagavond en je op zaterdag weer kunt laven aan het lekkers dat onze koks bereiden in het eetcafé!

Waar voorlopig nog geen eind aan komt, is het klussen. Want hoewel het werk aan met name de zaal deze zomer allesbehalve stil heeft gestaan, is er nog ontzettend veel te doen. Om die reden is er sinds kort een tweede klusteam! Dit team richt zich op de bouw van de theaterzaal voor theater en productiehuis De Generator, zodat ook het theater in 2018 van start kan gaan.

Goed nieuws natuurlijk. Bovendien heb je met twee klusteams extra mogelijkheden om te helpen met de renovatie: aangezien er bijna elke dag van de week wordt gewerkt aan het pand, is het makkelijker om een keer de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast hebben we met twee teams ook meer gereedschap nodig. We zouden enorm geholpen zijn met die accuboor, decopeerzaag en dat andere handgereedschap dat toch maar ligt te verstoffen in je schuur…

Meld je daarom nu nog aan als klusser, kom je gereedschap droppen bij de Vrijplaats of stuur een mail naar contact@vrijplaatsleiden.nl!

Reacties zijn gesloten.