Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

GeluksRoute Leiden

Datum: zaterdag 20 september
Aanvang: 14:00
Entree:


geluksroute

Op 20 en 21 September 2014 is er voor de derde keer een Geluksroute te ervaren in Leiden. Delen waar je gelukkig van wordt en zo het geluk verspreiden; daar gaat de Geluksroute over.

 

Geluk delen is het nieuwe gelukkig zijn
Wil jij geluk delen of plukken in Leiden? Dat kan iedere dag, en in ieder geval ook op zaterdag 20 september en zondag 21 september 2014. Leiden staat dat hele weekend in het teken van het delen van geluk.
Geluk delen is onze missie. Want geluk delen is het nieuwe gelukkig zijn 🙂
Kom jij geluk plukken? Of liever brengen? Allebei kan natuurlijk ook. Dat kan op een van de GeluksPunten – of spontaan op straat.

 

GeluksPunten verbinden
In het GeluksWeekend vind je door de hele stad GeluksPunten (de Vrijplaats is er daar een van). Op deze GeluksPunten treffen GeluksBrengers en GeluksPlukkers elkaar. Geluk zit overal en in alles. Als je goed kijkt, zie je het in het kleine, en dat kan elke vorm hebben. Muziek, theater, creatieve activiteiten, zang, even stilstaan met aandacht bij wat er speelt, een verwenmoment met een kopje koffie, een onverwachte knuffel, een workshop over yoga of koken, een lezing over energie of gelukskunde. Ook een hele filosofische uitwisseling over geluk, over de maakbaarheid of dat het uberhaupt “ergens” door komt, of dat je het gewoon wel/niet bent, of dat er verschil is in de soorten geluk, het maakt niet uit. Want geluk delen brengt altijd meer geluk te weeg.

 

Geven vanuit je hart
De GeluksRoute is geboren in het hart van Marike van IJssel. “Ik wilde ervaren wat er gebeurt als je mensen uitnodigt vrij te geven vanuit je hart”, zegt Marike. “Zo ben ik begonnen. En er gingen steeds meer mensen meedoen. Nog elke dag groeit dat aantal.”

 

Voor meer info, zie http://steden.geluksroute.nu/leiden/

 
Reacties zijn gesloten.