Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

KerstSwing met DJ’s Faye en Huub

Datum: zaterdag 28 december
Aanvang: 21:00
Entree: €5,- (voorverkoop in de Vrijplaats en bij Meneer Jansen & Velvet music)


kerstswing banner

Zaterdag 28 december organiseert de Vrijplaats voor het eerst een KerstSwing. Hiervoor hebben wij DJ’s Faye en Huub gevraagd om te komen plaatjes te draaien en hun eigen draai aan deze avond te geven. Dat doen zij met het thema “Doe maar Brits, dan doe je al gek genoeg!”
Dit jaar stonden de kranten weer vol met berichten over de crisis. We worden aan de ene kant geacht om geld uit te geven en aan de andere kant om vooral zo normaal mogelijk te doen, want dan doe je al gek genoeg. De Engelse stand-up comedian Eddie Izzard vatte deze mentaliteit op als “you’re British, scale it down a bit…”

Nu werd voorgaande jaren door het LVC een Kersswing georganiseerd, maar omdat die dit jaar hun deuren hebben moeten sluiten konden zij deze traditie niet voortzetten. Wij hopen dat onze KerstSwing een leuk alternatief hiervoor is, maar de Vrijplaats is geen LVC. We zijn een kleine organisatie in een klein pand en hebben ook niet het budget dat het LVC had voor decoraties e.d.  Dat gaat ons er echter niet van weerhouden om er alles aan te doen dit een hele leuke avond te maken. Maar verwacht geen LVC feest; “you’re British, scale it down a bit…”

De Vrijplaats biedt ruimte voor zo’n 80-100 gasten en omdat we niet willen dat mensen voor een gesloten deur komen te staan omdat we vol zijn hebben we besloten om kaarten in de voorverkoop te doen.
De kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de bar in de Vrijplaats tijdens openingstijden (vrijdag 20.00-01.00u en zaterdag 16.00-01.00u) én bij Meneer Jansen (Nieuwe Rijn 21) en Velvet Music Leiden (Nieuwe Rijn 34). De entreekaartjes voor deze KerstSwing zijn op de avond zelf aan de bar goed voor 1 gratis drankje!

Deze KerstSwing start om 21.00u en om 01.00u gaat de deur dicht.

kerstswing


Reacties zijn gesloten.