Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Kindertheater Ploef speelt Finiste de Bonte Valk

Datum: zaterdag 19 april
Aanvang: 13:30
Entree:


Finist de Bonte Valk, een toneelstuk voor het hele gezin

Wil je dit paasweekend eens iets anders doen dan eieren zoeken of paasbrunchen? Kom dan op 19 of 20 april naar de Vrijplaats voor een bijzondere toneelervaring voor jong en oud!

De Leidse toneelvereniging Ploef speelt dit paasweekend namelijk drie keer de voorstelling Finist de Bonte Valk in de sfeervolle voormalige fabriekshal van de Vrijplaats. Een betere invulling voor uw paasweekend kunnen wij niet verzinnen!

De voorstellingen zijn op zaterdag 19 april om 14.00, en op zondag 20 april om 11.00 en 14.00
Let op: de voorstelling van zaterdag is inmiddels uitverkocht.

ploef

Finiste de Bonte Valk

Finist de Bonte Valk is een moderne bewerking van een traditioneel Russisch sprookje. In dit sprookje volgen we Marya, die een lange reis maakt om haar geliefde Finist terug te vinden. Finist is een valk, maar ook een jongen. De allerliefste jongen van de wereld, vindt Marya. Haar zussen vonden Marya altijd al raar, maar nu ze verliefd is op zo’n rare vogel vinden ze haar vreemder dan ooit. Ze zijn stikjaloers dat Marya ineens allerlei spannende dingen meemaakt en bijzondere mensen ontmoet, zoals de drie zussen die alledrie Baba Jaga heten en de koningin die eigenlijk een heks is. De Baba Jaga’s lijken zelf ook een beetje op heksen, maar noem ze nooit zo, want voor je het weet veranderen ze je in een pad!

Speeltijden:

Zaterdag
deur open: 13:30 uur
start: 14:00 uur

Zondag
deur open: 10:30 uur
1e voorstelling: 11:00 uur
2e voorstelling: 14:00 uur

De entree voor deze voorstellingen bedraagt 4 euro voor kinderen en 6 euro voor volwassenen

Voor meer info zie http://ploef.net/


Reacties zijn gesloten.