Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Name that place: woordkunst en brainstorm

Datum: vrijdag 13 mei
Aanvang: 21:00
Entree: Gratis


Onder de naam Vrijplaats Leiden werken diverse sociale en culturele initiatieven samen in het pand aan de Middelstegracht; de Weggeefwinkel, Doorbraak & de Fabel van de Illegaal, theatercollectief de Generator, Hotel Suburbia én natuurlijk het jullie wel bekende podium & (eet)café.

Name that place

 

Momenteel wordt er al druk geklust aan het gebouw, maar binnenkort start een grote renovatie van de oude conservenfabriek waarna al deze initiatieven hun definitieve plaats krijgen in de Vrijplaats. Het podium & (eet)café worden in het middelste deel van het pand gehuisvest.

Bouw nieuw podium

Omdat we nog dit jaar willen starten met de bouw van het nieuwe podium kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Om te beginnen hebben het podium & (eet)café een pakkende naam nodig. En aangezien de vrijplaats een plek is voor én door bezoekers willen we je bij deze uitnodigen om met mooie, gekke, aansprekende, grappige of anderszins geweldige naamsuggesties op de proppen te komen! Alle suggesties zijn welkom…

Avond in het teken van naam

Om jullie grijze bovenkamer wat te prikkelen organiseren we op vrijdag de dertiende mei een speciale avond met poëzie en woordkunst. Tijdens de avond zal voordrachtskunstenaar Simon Mulder, onder begeleiding van Beggar Brahim, zijn bewerking van Herman Gorters “Verzen 1890” ten gehore brengen en kun je onder het genot van een biertje, in gezelschap van dichters Rik van Boeckel, Henry Verboket en Jaap Montagne, meedenken over de nieuwe naam.

Stuur je suggesties in!

Suggesties kunnen op de avond zelf in een ideeënbus gestopt worden of je kan via dit formulier jouw idee aan ons doorspelen. Je kunt tot maandag 23 mei suggesties insturen. Dezelfde week maken we de shortlist van namen voor het nieuwe podium & (eet)café bekend. Begin juni wordt door de vrijwilligers de definitieve naam gekozen en zullen we deze op gepaste manier presenteren…

 

STUUR ONS JE NAAMSUGGESTIE

 

De laatste inzendingen worden op deze pagina bijgehouden.


Reacties zijn gesloten.