Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Vrijplaats Nieuwjaarsborrel w. DJ FoXy RoXy

Datum: vrijdag 20 januari
Aanvang: 20:00
Entree:


2016 was een geweldig jaar voor de Vrijplaats met de zeer succesvolle “Hart Voor De Zaal” crowdfund*, meer dan 120 avonden dat er live muziek, comedy, discussie, toneel, film of dj’s te zien waren en je iedere zaterdag terecht kon in ons eetcafé voor hun goede betaalbare veganistische 3 gangenmenu.


Het was ook een jaar waarin De Weggeefwinkel en De Fabel van de Illegaal terug te zien waren in een film over buurtinitatieven en waarin we met Theater en productiehuis De Generator een nieuwe huurder en programmeur in de Vrijplaats mochten ontvagen. Terugkerende en nieuwe initiatieven als BETONDORP, de VeganChallenge, Popronde Leiden, het ipsYlon festival en Kim Cascones Drone Cinema Festival lieten zien dat de Vrijplaats nog steeds zijn vleugel spreidt zonder daarbij haar roots uit het oog te verliezen.


In 2017 gaan we hier nog een schepje bovenop doen als we onze nieuwe concertzaal gaan bouwen (en hopelijk ook al in gebruik kunnen nemen). Om al dit te vieren organiseren we vrijdag 20 januari een Nieuwjaarsborrel. DJ FoXy RoXy komt deze avond voozien van haar geweldige dansbare mix van garage soul, funk en rock. En wij hopen jullie allemaal terug te zien!

 

 

* Op deze nieuw jaarsborrel kunnen donateurs aan onze crowdfund hun speciale linnen Vrijplaats tasje (met de geselecteerde tegenprestatie) op halen. Voor details hierover ontvang je apart een mailtje van ons!


Reacties zijn gesloten.