Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Oraclez – A Fugitive – Betondorp

Datum: zaterdag 08 april
Aanvang: 21:30
Entree: donatie


A Fugitive combineert invloeden uit trip-hop, ambient, post-rock en R&B met intense vocalen.

Oraclez is een verbazingwekkende futuristische ervaring met samples, live video kunst, dromerige zang en groovy beats.

BETONDORP Collective (Drum ’n Bass) met oxygenocide – shoeba – sjaak cement is een Drum ’n Bass collectief uit Leiden en omgeving.

A Fugitive is Rosan Rozema (ex-The Future’s Dust) zij combineert invloeden uit trip-hop, ambient, post-rock en R&B met intense vocalen en laat drumcomputers, zware galmende drums en ambient synths en gitaren samenkomen in verhalen over het overgeven aan het lot. A Fugitive is al eerder tijdens de Popronde van 2016 in Vrijplaats Leiden geweest. Inmiddels is er een EP op komst en een tour. Was je tijdens de Popronde ergens anders, dan heb je nog een kans op deze avond.

https://www.facebook.com/afugitiveofficial/

https://twitter.com/afugitiveband

https://soundcloud.com/afugitiveofficial

 

Het duo AVA en XXANCTUARII vormen samen Oraclez, een verbazingwekkende futuristische ervaring. Samples en video met dromerige zang en groovy beats, als één geheel valt deze 3d puzzel in elkaar en brengt je verder weg, verder dan je ooit bent geweest. Oraclez heeft ook al eerder tijdens de Popronde van 2015 in Vrijplaats Leiden gestaan. Een van hun singles is The Becoming, een cover van Nine inch Nails, verder hebben ze een geheel eigen geluid. Ze zijn al op vele grotere podia geweest en hebben ook al in Duitsland verschillende optredens gehad.

http://www.weareoraclez.com

https://www.youtube.com/watch?v=KG2YS7fEuPs

https://www.facebook.com/weareoraclez/videos/1814675862132896/

 

Betondorp Collective (Drum ’n Bass) met oxygenocide – shoeba – sjaak cement is een vers Drum ’n Bass collectief uit Leiden en omgeving. In het kleine jaar dat Vrijplaats Leiden een podium biedt aan deze groep, zijn er nu al vier succesvolle evenementen geweest en zullen er meer volgen. Met complexe beats en mechanische melodieën brengen ze je in een staat waarin je niet meer stil kan staan.

https://www.facebook.com/BETONDORP/

https://soundcloud.com/betondorp

 


Reacties zijn gesloten.