Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Raggae City

Datum: zaterdag 25 januari
Aanvang: 21:00
Entree: €2,- (na 22.00u)


reggae city

Reggae City is proudly to present the next sounds for this event:

Keytown Sound
De no.1 soundsystem uit Leiden draait strictly the best reggae- en dancehalltunes van de jaren ’60 tot en met de allernieuwste tracks van dit moment, en altijd met een positieve vibe. Overal waar Keytown Sound draait gaan de voetjes van de vloer, zowel in Nederland als in Duitsland, België en Italië. De ervaring in het geven van Glue Factory feesten in het LVC (Leiden) met tal van artiesten en soundsystems maakt dat Keytown een doorgewinterde soundsystem is in de internationale reggae- en dancehallscene.

Apache Sound
Dit Haagse reggae- en dancehallcollectief van selecters, DJ’s, zangers en MC’s brengt al jaren de boodschap van Rastafari in het hart van Babylon. Heavy reggae/dub/dancehall tunes met een warme sound zorgen dat de muren van het Binnenhof trillen. Onder de naam Rasta Nation organiseren Apache Sound, Keytown Sound en Crucial Warrior Sound een maandelijks reggae/dub/dancehall feest dat nationale allure heeft.

Crucial Warrior Sound
Zware basslines, diepe dubs en vooral roots & culture! Word, sound en power zijn de fundamenten waarmee Crucial Warrior Sound een trance creëert voor zijn publiek. Omringd door zangers en MC’s die tijdens de dubwise versions de mogelijkheid krijgen om hun kunsten te vertonen zet Crucial Warrior nog steeds de toon voor een hoger niveau. 30 jaar ervaring binnen de reggae- en dancehallscene komt naar voren tijdens de live show van deze soundsystem.

Ital Food eetcafé 19:00 – 21:00 / entree na 22.00u €2,-


Reacties zijn gesloten.