Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Herstart Vrijplaats Leiden!

Het heeft even geduurd, maar in november gaan we eindelijk open! Het is niet de officiële opening, maar onze proefwerkweek. We willen jullie allen uitnodigen om alvast van de nieuwe vrijplaats te komen proeven!

Op 3 november starten we met een veelzijdig zesdaags programma. Deze dagen organiseren we een circus en workshop dag, een literair café en een platform voor een ‘groene en eetbare stad’. Ook halen we de Popronde binnen, het kunstpodium IpsYlon en Leidse muzikanten als Danny Ramirez en Sneu!

Er zal bovendien weer een biologisch eetcafé zijn, en veel ruimte voor politiek debat. De vrijplaats is nog steeds de vrijplaats, maar dan in een nieuw jasje. Een jasje mede ingekleurd door indrukwekkende exposities, verzorgd door Noodweer.

Reacties zijn gesloten.