Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Van start in het nieuwe jaar

Om ook gedurende de renovatie van de vrijplaats open te kunnen gaan en activiteiten te organiseren hebben de vrijplaatsklussers het afgelopen half jaar hard gewerkt aan alles wat maar komt kijken bij een nieuwe ontmoetingsruimte. In november konden we daarom al een week lang genieten van het meest uiteenlopende vertier.

Daarna was het helaas wachten op het verlenen van de benodigde vergunning.

Nog net voor het einde van het jaar was het dan eindelijk zover en konden we de vergunning in ontvangst nemen. Op zich een formaliteit, maar toch prettig dat we zonder verdere problemen van start kunnen gaan.

De activiteiten in de ontmoetingsruimte zullen, mede vanwege de beperkt geluidswerende faciliteiten, de komende tijd kleinschalig en bescheiden van karakter zijn: er komt weer een eetcafé op een vast moment in de week (dag volgt nog), er zullen debatten en films georganiseerd worden en qua muziek zullen we ons richten op het akoestische / singer-songwriter deel van het spectrum.

In januari gaan we (vrijwel) direct van start met een programma, zie de agenda op de site voor verdere details…

Tot gauw in de vrijplaats!

Update: Eetcafé is elke zaterdag. Je bent vanaf 16u00 welkom, eten is er vanaf 18u30.

Reacties zijn gesloten.