Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Just Kidding! Comedyshow

jkStap binnen in het sfeervolle cafe van de Vrijplaats Leiden en bezoek een hilarische comedyshow met diverse comedians. In een aangenaam tempo wisselen diverse gevatte stand up comedians elkaar af. In een sfeervolle en knusse cafesetting brengen zij scherpe oneliners, rake observaties, geestige bespiegelingen en doldraaiende redeneringen. De artiesten bespreken actuele thema’s en tendensen, of de meest opmerkelijke momenten uit hun leven. Ook onderwerpen zoals liefde en geluk komen aan bod. De ene comedian is fijnbesnaard en gevoelig, de ander weer direct en prikkelend. Een bont gezelschap van acts die dynamisch aan elkaar worden gepraat door een gevatte host; de Master Of Ceremony!

De MC van de avond is PATRICK MEIJER. Hij won in 2005 de juryprijs van de Culture Comedy Award. De jury was met name onder de indruk over zijn stuk over de televisie waar hij een reeks deed van steeds beter wordende grappen. Patrick lijkt een wat slungelige manier van optreden hebben, maar vergis je niet, in dat lange lijf zit ook agressie, die soms even opflikkert. Hij is een scherpe observator. Hij denkt na en houdt de zaal op intelligente en geestige wijze een spiegel voor, met als resultaat dat de bezoekers lachen om hun eigen absurditeiten.
Of hij nu als act of als MC opdraaft, Patrick is een echte gangmaker, lekker laconiek, onverstoord en altijd in toon van de show…

 

Voor de pauze is het de beurt aan de energieke Brabander RAYMON HOFKENS en de allround cabaretier ARIE VUYK. Na de pauze zal een nieuw talent 10 minutes of fame pakken.

 

Onze Hoofdact voor de Avond: Vincent Geers is de overtuigende winnaar van zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten 2007. ‘De opbouw van zijn programma was goed doordacht, hij durfde risico’s te nemen, had originele observaties en had een krachtige uitstraling’, aldus de jury. Daarvoor studeerde hij aan de opleiding theaterdocent/-maker van Amsterdam en in het jaar dat hij zijn opleiding afrondde won hij het meest prestigieuze cabaretfestival van Nederland, Cameretten!

 

Voor meer info, zie https://www.facebook.com/pages/Just-kidding-Comedy-Leiden/497556886973712

 

Reacties zijn gesloten.