Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Uitgelicht: Stand up comedy met Just Kidding!

10599213_664212710340939_4048911548588131230_nDonderdag 20 november staat er weer stand up comedy op het programma in de vrijplaats. Just Kidding!, de afgelopen seizoenen verantwoordelijk voor de comedyshows in de vrijplaats, nodigt je uit voor een nieuwe avond…

Stap binnen in de knusse ambiance van het café van de Vrijplaats en beleef deze hilarische comedyshow. In een hoog tempo wisselen diverse gevatte stand up comedians elkaar af. In een sfeervolle cafésetting brengen zij rake oneliners, scherpe observaties en geestige verhalen. De komieken bespreken actuele onderwerpen of de meest opmerkelijke momenten uit hun leven. Zowel de grote als kleine dingen van het leven komen op komische wijze aan bod. De ene stand up comedian is fijnbesnaard en subtiel en de ander weer raak en prikkelend. Dit bonte gezelschap van comedians wordt aan elkaar gebabbeld door een gevatte MC; de Master Of Ceremony!

Voor de pauze verwelkomen wij Drizay, de kersverse publiekswinnaar van de Comedy Slam. Ook zal de Engelstalige en hilarische Neil Robinson zijn act ten gehore brengen. Na de pauze krijgt de winnaar, Davey Turnhout,van de september editie van de open podium avond Famous for 15 minutes een kans zich te bewijzen. De MC van de avond is Reinier Meijer en de hoofdact is  een ervaren topper uit het vak, genaamd: Jacob Spoelstra!

Jacob SpoelstraUitgelicht: de headliner, Jacob Spoelstra

De jury van het Knock-out Comedy Festival roemde Jacob Spoelstra. Ze noemden hem “een hilarisch droge Fries”. De jury van het AKF Comedy Concours noemde hem een stand up comedian met een uitmuntende comedy timing en rake grappen. De kinderen van Jacob noemen hem strontvervelend. Hij speelde in theaters door heel Nederland en zelfs op grote festivals zoals Lowlands en Laughing Matters. Afgelopen jaar speelde hij ook mee bij De Grote Improvisatieshow samen met Tijl Beckand en Ruben van der Meer, ook bekend van de Lama’s. Jacob Spoelstra is scherp, origineel, verrassend en boven alles bijzonder grappig!

Entree 12,50 aan de deur of 10 euro in de voorverkoop via ikbenaanwezig.nl

Voor meer info kan je terecht op de Just Kidding Comedy Leiden Facebook pagina

Kijk hier een voorproefje van de winnaar van Famous for 15 minutes, Davey Turnhout:

Reacties zijn gesloten.