Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Help de 100% (of zelfs 200%) te halen…

crowdfundingthumbnail2-page001We zijn ongeveer halverwege de campagne en zijn dankzij jullie gulle donaties inmiddels de 90% ruim gepasseerd. Zoals je inmiddels weet, kost het bouwen van de zaal in totaal ongeveer € 56.000. En hoe meer we via de crowdfunding ophalen, hoe beter we in staat zijn om straks onze programmering laagdrempelig en onafhankelijk te houden. Kortom, we hebben nog iets meer dan drie weken om voor de 200% te gaan! En daar kun je op meerdere manieren aan bijdragen…

Heb je nog niet gedoneerd of overweeg je meer te doneren?
Weet dan dat je gift aftrekbaar is voor de belasting. Heb je een minimaal inkomen? Dan kan ook jij de bouw van de zaal steunen. De Gemeente Leiden kent nl. een declaratieregeling voor minima. Kosten voor onder meer concertkaartjes kun je tot € 210 per jaar declareren. Ook als je die via een crowdfundingcampagne hebt gekocht. Lees onderaan deze pagina meer…

Heb je al gedoneerd en vraag je je af hoe je de Vrijplaats nog meer kunt steunen?
Daar zijn gelukkig legio mogelijkheden voor. Speel je in een band? Neem dan een voorbeeld aan Snowburner en Crustenunie en de opbrengst van de verkoop van je platen, CD’s en t-shirts (gedeeltelijk) doneren aan de zaal.

Werk je bij een initiatief met (veel) bezoekers? Breng dan net als de Weggeefwinkel alle mensen die bij je over de vloer komen op de hoogte van de campagne en vraag hen een (kleine) donatie te doen.

Heb je zin om naar een concert of festival te gaan én wil je de bouw van de zaal nog verder steunen? Dan heb je meerdere opties. Zo kun je kiezen uit dit overzicht met concerten en festivals (claim een ticket met een donatie voor de zaal). Of ga naar het benefiet in de Cab03 op vrijdag 25 november, of naar de Balkan Beat Bar op zaterdag 10 december in de OCCII.

Ben je net als ons gewoon heel enthousiast over de zaal en de Vrijplaats? Haal dan al je vrienden en kennissen of gewoon wildvreemden over om ook te doneren…!

Reacties zijn gesloten.