Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Breaking news: Doelbedrag gehaald! Op naar de 200%…

img_20161018_174759299-1In minder dan een maand tijd hebben bijna 300 donateurs hun hart voor de zaal getoond en gezamenlijk het doelbedrag van € 28.000 gedoneerd. In één woord geweldig!

Tegelijkertijd zijn we er nog niet. Het doelbedrag van de campagne is goed voor ongeveer de helft van de totale kosten voor de zaal (€ 57.000). Inclusief licht, geluid en overige techniek is ‘zelfs’ € 94.000 nodig.

Hoe meer we via crowdfunding binnenkrijgen, hoe minder er geleend hoeft te worden, hoe lager de opstartkosten, hoe makkelijker en vaker er concerten en dansavonden georganiseerd kunnen worden. It’s as simple as that… dus doneer gelijk of haal al je vrienden en familie over om je voorbeeld te volgen: samen gaan we voor de 200%!

De komende weken staat er gelukkig nog het nodige campagnegeweld op het programma. Zo is er op vrijdag 25 november een benefiet, georganiseerd door onze vrienden van CAB03 / het Muziekhuis. Datzelfde weekend, op zaterdag 26 november is er, voorafgaand aan het optreden van Ken Parsons, een grote veiling van LP’s, kunstwerken, vrijkaartjes en andere specials waarbij de muziekliefhebber zijn vingers aflikt. Hou de crowdfundpagina in de gaten…

En, last but not least, om te vieren dat we al zo snel het doelbedrag hebben gehaald kun je vanaf heden de enige echte Vrijplaats tas (zie hierboven) voor een tientje kopen in de Vrijplaats. De opbrengst gaat, uiteraard, naar de zaal. Heb je al een tientje gedoneerd en wil je ook een tas? Stuur ons een mailtje.

Reacties zijn gesloten.