Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

2017: Nieuwe kantoren… én een zaal

Een maand geleden is het al weer, maar voor ons voelde het als de finale van 2016: de Hart voor de Zaal crowfundingcampagne waarmee we maar liefst € 39.561 voor de bouw van de zaal hebben opgehaald. We zijn nog steeds overdonderd.

Het nieuwe jaar belooft dan ook erg veel moois te brengen. Allereerst zal het keiharde werk van onze klussers worden beloond, want het kantoor van Doorbraak is nu toch echt bijna af. Nog deze maand verwachten we met het plaatsen van een vaste trap en een CV-installatie met zonneboilers, het kantoor gebruiksklaar op te leveren.

Daarnaast zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de zaal begonnen. De verwachting is dat we in september van dit jaar het openingsconcert in de zaal kunnen organiseren. (Kun je net als ons ook niet wachten… Help een handje en geef je op als klusser!)
En uiteraard was er met meer dan 120 avonden live muziek, comedy, discussie, theater, film, dj’s, veganistische feestmaaltijden wederom enorm veel te beleven.

Kortom, genoeg om naar vooruit te kijken. Om die reden zijn er maar liefst twee nieuwjaarsrecepties. Allereerst houdt Doorbraak op zondag 15 januari een ‘nieuwjaarsreceptie van onderop‘, met gezelligheid, hapjes en drankjes, een terugblik op 2016, en… aandacht voor het tienjarig bestaan van Doorbraak in 2017.

Nog geen week later, op vrijdag 20 januari, volgt de Vrijplaats-brede nieuwjaarsborrel, waar we eveneens terug- en vooruitblikken onder het genot van hapjes en drankjes. Bovendien kunnen tijdens deze avond de crowdfunders hun goodie bag met toegangskaarten, tegoedbonnen en/of de verzamel CD op halen.

Komt dus allen… Hoe dan ook wensen we je, namens alle vrijwilligers een geweldig 2017!

Reacties zijn gesloten.