Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Verse verbouwupdate

Ook tijdens de zomermaanden wordt er flink doorgewerkt door onze klussers… Sterker, van het mooie weer is dankbaar gebruik gemaakt om zowel verder te werken aan de entreepui als aan het plaatsen van een nieuwe stalenconstructie voor de dakramen boven de zaal. Deze constructie moet straks de nieuwe ruiten – met dubbel, gelaagd glas dat extra warmte- en geluidsisolerend is uitgevoerd – kunnen dragen. En behalve dat dit bijzonder functioneel is, belooft de ruimte er met deze ruiten straks ook weer een stuk mooier en ruimtelijker op te worden.

Daarnaast is de eerste isolerende laag in het theater vrijwel gereed en is, ook niet onbelangrijk, de zeer intensief gebruikte bakfiets tussendoor van een nieuwe bak voorzien…

Wil je tijdens de zomer ook meehelpen met klussen? Dat kan! Er wordt ook tijdens de zomer elke week geklust van dinsdag t/m zaterdag. Lees hier meer…

Bekijk hieronder de laatste bouwfoto’s…

Reacties zijn gesloten.