Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Zomerprogramma van start

Terwijl de verwoestijning bijkans toeslaat, kun je ook tijdens de komende zomermaanden de Vrijplaats blijven bezoeken. Traditiegetrouw hebben de vrijwilligers van de bargroep een zomerprogramma in elkaar gezet, deze keer gevuld met live muziek, DJ’s, een foute verkleedpartij, een veiling en chaos comedy…

Bovendien heeft ook de Generator onder de noemer Zomertransformaties een aantal bijzondere optredens in petto. Optredens die –  net als de theaterzaal zelf – in het kader staan van transformatie.

Check hier het programma…

Tijdens de zomer is de Weggeefwinkel ‘gewoon’ geopend tijdens de reguliere openingstijden. Liefhebbers van het eetcafé zullen even geduld moeten hebben, het eerstvolgende eetcafé is op zaterdag 1 september.

Reacties zijn gesloten.