Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Theater en zaal krijgen verder vorm

Ook de afgelopen maand is er weer flink geklust in de Vrijplaats! De afgelopen weken is er met name gewerkt aan het theater, de zaal en de bijbehorende installaties. Dit gebeurde ook in belangrijke mate op de zaterdagen: we hadden flink wat aanloop van weekendklussers, dus als je ook zin hebt om af en toe te komen helpen: loop vooral langs of stuur een mail naar vrijwilliger@vrijplaatsleiden.nl

In vogelvlucht de klussen die we hebben geklaard: in het theater is de vloer geegaliseerd en van de eerste onderlaag voorzien, is een warmtewisselinstallatie het dak op getakeld en is verder gewerkt aan de elektra. In en om de zaal zijn het podium en de deuren in de verf gezet, zijn er ook elektrapunten gerealiseerd en is de definitieve selectie van geluidsapparatuur gestart. In de voorwand zijn eveneens elektrapunten aangebracht en, last but not least, zijn in de toiletten wasbakken gemonteerd…

Check hier de foto’s:

Reacties zijn gesloten.