Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Over de zaal en de zomervakantie…

Terwijl de temperaturen buiten recordhoogtes bereiken wanen de klimaatontkenners van de klusploeg zich immuun. Want ook de afgelopen weken zijn er weer bergen met werk verzet. Met name in de zaal leidt dat tot veel zichtbaar resultaat. Zo is de afgelopen week de rubberen vloer gelegd waar je straks je dans moves op kunt etaleren of een mosh pit kunt initiëren.

Naast de vloer zijn de toegangsdeuren tot de zaal geplaatst én is de deurconstructie op de hoek van de zaal afgemaakt. Kortom, het begint er echt op te lijken… 

Deze zomer wordt er dan ook verder gewerkt aan de zaal. Veel van de geluids- en lichtapparatuur voor de zaal is in bestelling of is via gulle donaties binnengekomen.

Om verder te kunnen werken aan de zaal en tegelijkertijd een adempauze in te lassen zijn we – met uitzondering van de Weggeefwinkel – deze zomer wel een aantal weken gesloten. Zaterdag 13 juli is de laatste avond dat we voor de zomerstop open zijn (met eetcafé en daarna Rebels). Op zaterdag 31 augustus zijn we weer open.

Kun je in de tussentijd echt niet zonder de Vrijplaats? Dan ben je uiteraard welkom om te komen klussen! Loop gewoon even langs van dinsdag t/m zaterdag. Er wordt rond 10:00 gestart met klussen. Mailen kan ook: vrijwilliger@vrijplaatsleiden.nl

Reacties zijn gesloten.