Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Nieuw seizoen, nieuwe vorderingen

De afgelopen weken was je vanwege de zomervakantie verstoken van publieksactiviteiten in de Vrijplaats. Met het einde van de zomervakantie in zicht is het goede nieuws dat de Vrijplaats vanaf aanstaande zaterdag 31 augustus ook op weer volledig open is. En dat betekent: iedere zaterdag weer heerlijk eten in het eetcafé en ’s avonds weer optredens van bands, theatermakers, DJ’s en comedians!

Hoewel de afgelopen weken gebruikt zijn om even op adem te komen heeft het werk in de Vrijplaats geenszins stil gestaan. In de zaal is met name gewerkt aan de afwerking van de ruimte: van het realiseren van stroompunten, het afwerken van de akoestische deuren, het plaatsen van een techniekkast, tot het ophangen theatergordijnen. En de eerste onderdelen van de geluidstechniek zijn binnen…

De komende weken verwachten we de rest van de techniek te ontvangen en te gaan installeren. Wat het echte bouwwerk betreft staat ook al weer de volgende fase in de startblokken: het werk aan de ontmoetingsruimte aan de voorzijde van het pand.

Kortom, ook de komende tijd staat er weer een boel te gebeuren… Tot binnenkort dus in de Vrijplaats!

Reacties zijn gesloten.