Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

#724meter voortgang

Twee maanden geleden lieten we jullie weten dat we ons gingen concentreren op het afronden van de renovatie. En dat we daar jullie hulp goed bij konden gebruiken. Nou, hulp hebben we gekregen en ook het afronden gaat als een speer…!

Om met jullie hulp te beginnen: we hebben inmiddels maar liefst € 2500 aan donaties gekregen. Een deel van die donaties was eenmalig (naar we aannemen) en ook een deel van jullie doneert maandelijks. Ontzettend dank daarvoor! We hebben je hulp echt nodig om deze tijd te overbruggen. Wil je ook doneren? Lees de ins en outs op de 724 meter pagina…

Dan de voortgang. Die is natuurlijk het best te illustreren met beeldmateriaal. Te beginnen met een… actievideo van de plaatsing van, jawel, de glazen railing in de vide:

Zoals je hieronder op de foto’s kunt zien, ziet ‘ie er echt prachtig uit. Naast het plaatsen van deze eyecatcher is er ontzettend veel gebeurt. Zo is de ruimte voor de Weggeefwinkel leeg gemaakt en al grotendeels voorzien van het houtwerk voor de voorzetwanden en in het theater is een begin gemaakt met de (technische) inrichting. Ook de keuken en bar in de ontmoetingsruimte krijgen vorm. Na het leggen van de leidingen voor de vloerverwarming is er een verhoogde vloer gestort en wordt er al gewerkt aan de bar. En dan zijn alle onzichtbare klussen nog niet eens benoemd.

Check hieronder de foto’s. Vergeet niet te doneren of kom eens langs van dinsdag t/m zaterdag om te helpen met klussen…

Reacties zijn gesloten.