Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Generator van start!

Vandaag staat een heugelijk moment op het programma. Na jaren van voorbereiding en klussen gaat Theater de Generator van start met structurele programmering in de Vrijplaats. Uiteraard helemaal coronaproof!

Nieuw podium
Vanaf september 2020 presenteert de Generator op haar gloednieuwe podium theater, dans en performance uit heel het land. Allemaal zo wakker als een wekker, allemaal zo lit als the rabbit in your headlights. Geëngageerd, maatschappelijk, noodzakelijk, eigenwijs, jong, experimenteel én tof. Een podium voor makers én publiek.

Een officiële opening van dit DIY theater volgt nog, de plinten moeten nog opgeschroefd en de tribune schuiven we vanwege corona nog maar effe op de lange baan. Maar stiekem is de (grote) verbouwing al best wel behoorlijk klaar. Zie hieronder een kleine impressie van de zaal tijdens de opbouw van Nina Bobo.

Wat heeft de Generator in petto dit najaar?!
Kom kijken naar voorstellingen van o.a. Gina-Alina Patilea, Massih Hutak, Gavin Viano, Sandra Kramerova, Dahiana Candelo, collective PRIME en K&A. En kom luisteren naar de tientallen storytellers van Tell Me More, gezelligheid op anderhalve meter ís mogelijk.

Dit najaar staan ook twee Generator producties op de planken. Nina Bobo (UITVERKOCHT) van Koen Verheijden en Answers van Dance Company The Kitchen / Jamie de Groot in december. Vaak zullen voorstellingen twee keer per dag spelen, om jullie zo goed mogelijk te bedienen in deze crazy tijden. Wees verzekerd van een plekje in ons anderhalve meter theater!

Reacties zijn gesloten.