Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Never let a good crisis go to waste.

De laatste anderhalf jaar zijn voor de Vrijplaats, net als voor iedereen, een lastige en onzekere tijd geweest. Gelukkig hebben we vorig jaar, toen de implicaties van de pandemie duidelijk werden, snel de knop omgezet. Met vereende krachten zijn we aan de slag gegaan met het afronden van de renovatie van #724meter Vrijplaats en konden daarbij rekenen op jullie genereuze steun. Door vol te focussen op de afronding was het de laatste maanden wat stil rondom de Vrijplaats. Maar daar gaat verandering in komen…

Want aankomende zaterdag 31 juli is het zover! Die dag heten we jullie voor het eerst welkom in het geheel nieuwe eetcafé, tegenwoordig in het midden aan de voorzijde van het pand.

In tegenstelling tot wat je gewend was, gaat de deur om 17:00 open en is het eten om 18:00 klaar. Daarnaast zijn we voorlopig gebonden aan de coronaregels. Dit betekent onder meer dat de capaciteit voor het eetcafé beperkt is, dat we je vragen om zoveel mogelijk de anderhalf meter afstand te bewaren en dat we je vragen met je ‘bubbel’ een tafel te zoeken. We werken niet met reserveringen, dus wees op tijd en kom zoveel mogelijk tegelijkertijd met de rest van je huishouden / bubbel.

Nog een laatste praktische kwestie: ons nieuwe pin-systeem is nog niet operationeel, dus vergeet vooral niet contant geld mee te nemen… En mocht je aanstaande zaterdag niet kunnen: gedurende de hele zomervakantie is er als vanouds elke zaterdag eetcafé, dus er volgen nog voldoende kansen om heerlijk te komen eten en genieten in de nieuwe ruimte.

En voor de vakantiegangers en thuisblijvers: de komende tijd volgen meer foto’s…

Reacties zijn gesloten.