Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Vanaf deze maand: Unplugged open mic avond

unplugged open micVanavond (woensdag) is er vanaf 20u00 de kickoff van een nieuw maandelijkse activiteit in de vrijplaats: Unplugged. Al twee jaar lang is Unplugged een begrip in de Leidse uitgaans- en singer-songwriter scene. Iedere derde woensdag van de maand hebben vele locale songwriters en instrumentalisten onder deze noemer in De Twee Spieghels hun kunsten vertoond.

10349143_796369780407936_5882866695929760668_nDit seizoen zal Unplugged verhuizen naar de Vrijplaats waar zij in de bovenzaal De Generator hun avonden voort zullen zetten. Om dat te vieren beginnen zij de eerste woensdag van oktober met een speciale Kickoff, een avond waar zij zelf muzikanten voor uitgenodigd hebben. Twee weken later, op de derde woensdag van de maand, gaan de open-mic avonden dan weer beginnen.

Unplugged werkt volgens een paar simpele regels. Muzikanten kunnen zichzelf inschrijven, ze mogen maximaal drie nummers ten gehore brengen, elk genre is welkom en alle optredens dienen (semi-)akoestisch te zijn. Perfect voor de Generator. Komt dus allen…

Reacties zijn gesloten.