Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Oud-vrijwilliger vrijplaats overleden

439159054.870847-harryschochMet droefheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Harry Schoch. Harry kenden we vooral van de oude vrijplaats, waar hij wekelijks samen met wat kameraden bijeenkwam. Met Harry was het nooit saai. Altijd wist hij wel wat te vertellen over zijn strijd met de Bomenbond voor het behoud van het groen in Leiden en omgeving. En met plezier discussieerde hij over allerhande andere links-politieke onderwerpen.

Harry is ook enkele jaren bestuurslid geweest van de VVK, de vrienden van de vrijplaats, en ijverde hij voor de legalisering van de vrijplaats. De laatste jaren verdween Harry wat uit ons zicht. Hij kampte met gezondheidsproblemen. We zullen Harry nooit vergeten en wensen zijn naasten veel sterkte.

Op de website van Doorbraak is nog een treffend interview met Harry uit 1994 te lezen.

Reacties zijn gesloten.