Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Boekenweek in de vrijplaats

daadkajoFebruari kent in de vrijplaats een heuse boekenweek. Allereerst organiseert het Syrische comité, eerder verantwoordelijk voor diverse info-avonden in de vrijplaats, op zondag 8 februari een ontmoeting met en lezing van Daad Kajo, opiniërend publicist, Syrië expert en schrijver van het boek De verleider van Damascus. Gedurende de middag leest zij onder andere het verhaal “Kind en huisdier” voor.

The City Is OursEn met gepaste trots kunnen we melden dat de vrijdag erop, het boek The City is Ours, wordt gepresenteerd. Vrijplaats vrijwilliger Bart van der Steen is één van de schrijvers van het boek dat een overzicht en analyse biedt van het fenomeen kraken in heel Europa; van London tot Poznan en van Copenhagen tot Madrid. Behalve een presentatie van het boek is er tijdens de avond ook plaats voor discussie over de toekomst van kraken.

Reacties zijn gesloten.