Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Uitgelicht: Première van de film “Dispereert niet”

flyer nlAanstaande vrijdag 20 maart vertoont de Indonesian Migrant Workers Union (IMWU) in samenwerking met Doorbraak in de Leidse Vrijplaats de film “Dispereert niet”, gemaakt door Irwan Ahmett, Tita Salina en Rangga Aditiawan. De film geeft een boeiend en veelzijdig beeld van het leven en de strijd van Indonesische arbeidsmigranten zonder verblijfsrecht in Nederland, en van hun zelforganisatie IMWU. Ook Doorbraak-medewerkers zijn geïnterviewd voor de film, die op 20 maart zijn wereldpremière beleeft. Vooraf aan de vertoning is er een maaltijd en kan een foto-expositie bekeken worden. Er zijn inleidende praatjes van IMWU, Doorbraak en de maker van de film, Irwan Ahmett. Na de filmvertoning licht de filmmaker de documentaire verder toe en beantwoordt hij vragen van het publiek.

Lees meer…

Reacties zijn gesloten.