Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Zomerrooster

Het afgelopen seizoen was een ongelooflijk succesvol Vrijplaats seizoen, met hoogtepunten als het Vrijplaats Festival, de immer populaire dansavonden van DJ Miss World, de nieuwe debat serie Het Achterste van de Tong (met tijdens de eerste de beste editie Joris Luyendijk voor een tjokvolle zaal) en natuurlijk het wekelijkse eetcafé, dat een geweldige recensie kreeg in het Leidsch Dagblad.

Ook buiten openingstijden wordt er hard doorgeklust aan het gebouw en gewerkt achter de schermen. Tijdens het Fair Building Festival werden de renovatieplannen gepresenteerd en De Weggeefwinkel, Doorbraak en de Fabel van de Illegaal zijn ook nog eens verhuisd. Kortom, er is enorm veel gebeurd, en de vrijplaats is springlevend! Wel is het voor de vrijwilligers richting de zomervakantie tijd om wat gas terug te nemen en te genieten van de nodige rust.

Om die reden is van vrijdag 10 juli t/m zaterdag 29 augustus het programma beperkt tot de zaterdag.

Reacties zijn gesloten.