Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Klussers gezocht!

posterklussersgezochtWil je graag de vrijplaats aan een concert- en activiteitenzaal helpen? Zie je er naar uit dat de Weggeefwinkel, Doorbraak en andere organisaties
snel een vast onderkomen krijgen? Meld je dan aan als klusser!

Op dit moment is een groep klussers met name bezig met regulier onderhoud en het plaatsen van dubbel glas. Zodra het benodigde papierwerk rond is starten we met de realisatie van een geïsoleerde zaal in de grote hal. Ook gaan we dan werken aan het optrekken van werkruimtes voor verschillende
sociaal-culturele organisaties.

We verbouwen alles in zelfbeheer en enkel met vrijwilligers. Dagelijks klussen we met gemiddeld 4 mensen, man en vrouw, jong en oud, en met één of twee linkerhanden. De ene klusser komt een paar uur per week, de ander is er elke dag te vinden. Wil ook jij bijdragen aan de verbouwing van de vrijplaats? Kun je schilderen, timmeren of lassen, of wil je dat juist leren?

Neem dan contact op via vrijwilliger(at)vrijplaatsleiden.nl of kom langs en vraag ter plekke naar de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.