Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Kom aan de knoppen zitten!

postertechnicusgezocht-page001Het werk in de vrijplaats wordt volledig door vrijwilligers, mensen zoals jij en ik, uitgevoerd. En hoewel we door het jaar heen een behoorlijke hoeveelheid maaltijden koken, bands programmeren en spijkers met koppen slaan, is elke extra hand meer dan welkom.

Zo zijn we voor de ondersteuning van het programma op zoek naar uitbreiding van het team van technici. Als technicus begint je dienst met het opbouwen en afstellen van de geluidsinstallatie, richten van de podiumverlichting en/of het aansluiten van de beamer. Tijdens optredens en voorstellingen houd je actief het geluidsniveau in de gaten. Na afloop ruim je alle apparatuur weer op.

Wij vragen een minimale inzet van 1 dienst per maand op vrijdag- of zaterdagavond. Heb je ervaring met theater- of concerttechniek of heb je interesse om enkele basisprincipes te leren (de producties zijn over het algemeen niet al te ingewikkeld), stuur dan een mailtje naar vrijwilliger[at]vrijplaatsleiden.nl en we nemen contact met je op.

Reacties zijn gesloten.