Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Een nieuw jaar

0931094d-63b2-4eee-aca8-8db37876f090De start van een nieuw jaar is allereerst een goed moment om het beste te wensen voor het komende jaar. Bij deze! Ook is ’t een goeie gelegenheid om terug te kijken naar wat het afgelopen jaar heeft gebracht…

Namens iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor de vrijplaats kunnen we gerust stellen dat we trots zijn dat de vrijplaats met ondermeer de komst van de Weggeefwinkel en Doorbraak en maar liefst 138 evenementen in het afgelopen jaar alive en kicking is gebleken! Daarnaast willen we jullie als bezoekers en supporters bedanken dat jullie in zulke groten getale de vrijplaats hebben weten te vinden…

Het komende jaar belooft wederom een geweldig vrijplaatsjaar te worden met opnieuw een druk bezet programma, wekelijks de heerlijkste maaltijden, en de nodige ontwikkelingen op het vlak van de opbouw van de nieuwe vrijplaats. Heb je trouwens als goede voornemen om dit jaar je steentje bij te dragen aan een meer levendige, progressieve en interessante stad? Kijk dan eens naar de vrijplaatsvacatures voor bijvoorbeeld klusser,barmedewerker of technicus.

Doorbraak start dit jaar trouwens met een “nieuwjaarsreceptie van onderop”. De receptie vindt op zondag 17 januari van 14:00 tot 17:00 uur plaats in de Vrijplaats. Doorbraak wil je langs deze weg van harte uitnodigen. Zie voor een toelichting ook de aankondiging op de site van Doorbraak.

Wellicht tot ziens op de nieuwjaarsreceptie en hoe dan ook tot ziens in de vrijplaats!

Reacties zijn gesloten.