Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Name that place, een naam voor het podium & (eet)café

Name that placeMomenteel wordt er dagelijks al druk geklust aan de Vrijplaats, maar binnenkort start de grote renovatie van de oude conservenfabriek. De binnen de vrijplaats samenwerkende organisaties, waaronder het jullie wel bekende podium & (eet)café, krijgen dan een definitieve plek.

Omdat we nog dit jaar willen starten met de bouw van het nieuwe podium kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Om te beginnen heeft het podium & (eet)café een pakkende naam nodig…Vrijdag 13 mei is er daarom een avond waar je, geïnspireerd door woordkunstenaar Simon Mulder en muzikale begeleiding van Beggar Brahim, in gezelschap van hopelijk vele dichters en andere woordkunstenaars waaronder Rik van Boeckel, Henry Verboket en Jaap Montagne, kunt helpen met het verzinnen van een naam!

Heb je nu al een goeie suggestie? Stuur ‘m op via onderstaande knop of kijk hier voor de laatste inzendingen en meer info…

STUUR ONS JE NAAMSUGGESTIE

Reacties zijn gesloten.