Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Renovatie in het nieuws

20160914leidschdagblad“Alles is bedekt met een laag stof. Het geluid van een piepende formaatzaag klinkt.” Zo begint het artikel in het Leidsch Dagblad van gisteren over de renovatieplannen en werkzaamheden van de Vrijplaats. “Doordat we alles zelf doen, besparen we zo’n 5,5 ton” en “Door de aandacht, liefde en tijd die mensen erin stoppen, is het soms beter dan wanneer professionals het doen.” Kortom, een enorme pluim voor de noeste arbeid die onze klussers wekelijks verrichten!

Een geweldig plan dat alle steun verdient toch? Inderdaad! En dat komt goed uit, want halverwege oktober starten we met een crowdfundingcampagne zodat we met jouw steun nog dit jaar kunnen starten met de bouw van de zaal… Hou de site, de nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor meer nieuws.

 

Reacties zijn gesloten.