Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Kom zaterdag naar de veiling…

screenshot-from-2016-11-22-22-59-35Inmiddels staan we op een fractie na op de [vdk_project_percentage_donated id=4873]. Geweldig! Help ons de 200% halen: kom zaterdag naar de Vrijplaats en toon (nog eens) je #hartvoordezaal door te bieden tijdens onze veiling…

Check vrijplaatsleiden.nl/veiling voor de ‘objecten’ die stand-in veilingmeester Ken Parsons zal veilen, met platen en tickets van The Ex, De Onderbroek, Balkan Beat Bar & OCCII, WORM Rotterdam, Patronaat Haarlem, DeWolff,Mother’s Cake, SOTU Festival, Metropolis Festival, Kalio Gayo, Toner Low, ORKZ BAR, Bart Van Der Steen, Thijs Kelder& Studio Ruwedata, Werfpop Leiden en more to come…

Voor zaterdag al een bieding doen en de concurrentie bij voorbaat wegvagen? Je kunt het proberen: stuur een mail naar veiling@vrijplaatsleiden.nl

Reacties zijn gesloten.