Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Nog minder dan een week: tijd voor de eindsprint!

1-jpgMet nog minder dan een week te gaan is de eindsprint nu officieel ingezet! Met een tussenstand van € 33.878 (121%) dankzij 365 donateurs is de campagne hoe dan ook een overweldigend succes. Het doel is onverminderd om zo dicht mogelijk de 200% te benaderen. Voor de eindsprint van deze week hebben we dus nog het nodige op de planning staan:

– Allereerst is het de laatste week om al je vrienden, kennissen en familie over te halen om ook te doneren. Vanaf deze pagina kun je met één of twee drukken op de knop een bericht delen via Facebook en Twitter en vind je een tekst die je per mail kunt versturen. Doneren kan tot dinsdag 6 december 23:00.

– Deel één (of meerdere) van de berichten op Facebook die deze week door festivals als Obscene Extreme worden gedeeld en win gratis tickets (in sommige gevallen backstage) .

– Kom dit weekend naar de Vrijplaats of naar het Muziekhuis / Qbus. Zo organiseren we gezamenlijk op zondag 4 december een benefiet met de Folk Road Show (zie foto).

– Op dinsdag 6 december ben je als donateur van harte welkom om de finale van de crowdfunding mee te maken én te vieren. Tijdens de avond volgen we de stand en verloten we de kaarten voor de festivals onder de delers op Facebook. De avond wordt muzikaal omlijst door de werelds tunes van DJ Francis de Souza.

Dus: werk aan de winkel om nog meer mensen hart voor de zaal te laten tonen en de bouw van de zaal een vliegende start te geven…

Reacties zijn gesloten.