Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Nog een dag te gaan: kom tijdens de finale toosten op het succes!

crowdfundingbanner200procent23-page001Met nog een dag te gaan staat de teller van onze crowdfundingcampagne dankzij [vdk_project_num_donors id=4873] donateurs op maar liefst € [vdk_project_donated_amount id=4873]. We zijn echt overdonderd door het succes van de campagne… en we hebben dus nog heel even te gaan!

Om dat te vieren én de eindstand te volgen nodigen we je daarom voor de zekerheid nogmaals uit voor de finale. Morgen/dinsdag ben je vanaf 20:30 welkom in de Vrijplaats om te toosten op het succes van de campagne. Tijdens de avond kletsen we gezellig bij, volgen we de eindstand en verloten we de kaarten voor Obscene Extreme Festival, Bloodshed Fest, Chimpyfest en State-X New Forms Festival (klik op de link om het bericht op Facebook te openen. Door het bericht voor 06/12 18:00 te delen, ding je mee voor de vrijkaarten).

De avond wordt muzikaal begeleid door DJ Francis de Souza en belooft in een bijzonder uitgelaten sfeer te gaan verlopen…

P.S. Als je het echt niet kan laten mag je ook een tweede, of zelfs derde keer doneren…

Reacties zijn gesloten.