Vrijplaats Leiden

De sociaal-culturele vrijplaats in Leiden.

Voortgang verbouwing: podium, bar, theater en keukenblok

Tijdens al het crowdfundgeweld van de laatste tijd is er door onze klussers ‘gewoon’ doorgewerkt aan de renovatie. De afgelopen weken is in de zaal gestart met de inrichting: het skelet van het podium staat en een multifunctioneel blok met barretje en plek voor techniek achterin de zaal zijn in de maak.

In het theater is er gewerkt aan voorzetwanden voor de broodnodige isolatie. En, ten slotte, is er geklust aan de gemeenschappelijke ruimte achter de zaal. Daar zijn een ondervloer geplaatst en is gewerkt aan de benodigde leidingen voor het keukenblok zodat onze vrijwilligers straks even kunnen pauzeren.

Meehelpen met klussen? Mail naar vrijwilliger@vrijplaatsleiden.nl

Bekijk hier de foto’s:

Reacties zijn gesloten.